Azonosító: H005


Szigligeten, a Szabadság utcában kínálok megvételre egy 1965-ben épített, és 1998-ban kibővített kitűnő elrendezésű ingatlant, mely akár családi házként, akár nyaralóként is funkcionálhat.
Az építmény egy majdnem sík, 776 négyzetméteres telken fekszik, melynek egy része szőlővel telepített. Ennek megfelelően a lakótér alatt egy borospince és egy nagyméretű tároló helyiség is kialakításra került, vizesblokkal, zuhanyozóval, vécével.
A felső szinten (mindössze öt lépcsőfokkal közelíthető meg) 3,5 szoba, tágas konyha-étkező, közlekedő-hall, fürdőszoba vécével, valamint egy igen hangulatos terasz található, mely redőnnyel árnyékolható.
A két nagyobbik szoba keleti, a társalgó nyugati tájolású.
A fűtés gázzal, a melegvíz ellátás villanybojlerrel történik. A tető 1998-ban lett cserélve. A dupla ablakok fából készültek.
A kertben gépkocsitárolót építettek.
Az ingatlan tulajdoni viszonya rendezett, tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.
Bármilyen további felmerülő kérdés esetén készséggel állok a rendelkezésére, hívjon bizalommal, Básti Mihály (az esti órákban és hétvégén is szívesen dolgozom).
A vásárlók részére a közvetítés DÍJMENTES.
Amennyiben ingatlanvásárláshoz még előbb el kell adnia a saját lakását, házát, több mint tizennyolc éves szakmai tapasztalattal, és rendkívül kedvező értékesítési feltételekkel állok szíves rendelkezésére – ráadásul saját kis cégem lehetővé teszi, így ÁFAMENTES KÖZVETÍTÉSI DÍJJAL DOLGOZOM!
Típusa családi ház
Hely Szigliget, Szabadság utca
Ár 67 500 000 Ft
Szobaszám 4
Telek alapterület 776
Telek méret 776
Épület szintjei 1
Fürdőszoba száma 1
Közművek összközműves
Kilátás kertre néző
Erkély / terasz van
Pince van
Parkolás kertben garázs
Extrák terasz árnyékolóval, borospince