Tisztelt Hölgyem!
Tisztelt Uram!

Básti Mihály vagyok, 2004. február óta, azaz tizenkilencedik éve foglalkozom ingatlanértékesítéssel.
Nem tartozom semmilyen franchise hálózathoz, egyénileg dolgozom, saját betéti társaságom van.

Az értékesítői tevékenységemet alapvetően három pillérre építem:


1.: Kapcsolati tőke

Több ügyfelem van, aki kifejezetten Szigligeten keres eladó ingatlant, de nincs ideje az egyes hirdetési oldalak böngészésére, vagy pedig inkognitóban akar maradni (...), és így tőlem várják azt, hogy ha piacra kerül egy számukra megfelelő ingatlan, akkor jelezzem feléjük.


2.: Együttműködés másik ingatlanközvetítőkkel

Előfordul, hogy egy másik ingatlanügynökségnél jelentkezik egy ingatlankereső ügyfél, és az ottani kolléga szól nekem, hogy az általam hirdetett ingatlanra van potenciális ügyfele, ezért szeretné, ha együttműködnénk az értékesítésben. Örömmel veszem ezeket a lehetőségeket, és szívesen együttműködöm másokkal, de minden esetben előzetes ellenőrzést végzek, hogy kivel működöm együtt, és szigorú titoktartási nyilatkozatot íratok alá.


3.: Marketing, marketing, marketing
  • A tapasztalatom szerint előnyösnek vélt internetes és egyéb hirdetési lehetőségeket maximális módon kihasználom, kiemelt módon reklámozom az adott ingatlant.
  • Felhasználom a közösségi média erejét, és itt is hirdetek.
  • A napokban hoztam létre a szigligetingatlan.hu internetes hirdetési felületet, mely a községben található eladó ingatlanokra fókuszál.

Ennek az oldalnak a promócióját a megjelenés kezdetével párhuzamban folytatom; hirdetőtáblák, szórólap, stb., stb. formájában. Biztos vagyok benne, hogy a Szigligeten ingatlant kínálók, és keresők táborában hamarosan nagy népszerűségnek fog örvendeni, mind a helyi lakosság, mind a nyaralók körében.

Egyrészt a fentiekben részletezett értékesítési stratégiámnak, másrészt a közel két évtizedes ingatlanértékesítői tapasztalatomnak, harmadrészt a hely tökéletes ismeretének köszönhetően, talán joggal bízom benne, hogy amennyiben megtisztel ingatlanának értékesítésével, akkor sikeres lesz az együttműködésünk.


Ezért kérem, hogy amennyiben szándékában áll ingatlant eladni:
  • kiemelkedően magas piaci áron,
  • a legrövidebb időn belül,
  • garantált jogi háttérrel,
  • kedvező közvetítési díjért,
  • "turista-érdeklődők" nélkül,

keressen fel az alábbi elérhetőségek egyikén, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával elmondhassam, hogy milyen módon tudnék közreműködni az Ön ingatlanának értékesítésében is.

Köszönöm megtisztelő figyelmét,
üdvözlettel,
Básti Mihály

Telefonszám: 70/946-7070
E-mail cím: szigligetingatlan@szigligetingatlan.hu
Básti Mihály ingatlanközvetítő