Azonosító: T005


SZIGLIGETEN FEJLESZTÉSI TERÜLET ELADÓ!

Szigligeten, az Iharos úton (ha Badacsonytördemic felől közelítjük meg a telket, akkor a Szigliget helységnév tábla elhagyása után körülbelül kétszáz méterre az úttesttől jobb oldalon) kínálok megvételre egy 8008 négyzetméteres fejlesztési területet.
Övezeti besorolása: K-O
Beépíthetőség: 25%
Megengedett átlagos építménymagasság: 4,5 méter
Szintterületi mutató: 35%
Minimális zöldfelület: 40%
Belterület.

Idézetek a helyi építési szabályzatból:

A különleges oktatási célú építési övezet előírásai
(1) A különleges oktatási célú építési övezet elsősorban az oktatás és a konferencia turizmus épületeinek elhelyezésére szolgál.
(2) A különleges oktatási célú építési övezetben elhelyezhető épület oktatási rendeltetést tartalmazhat. Az oktatási rendeltetés megléte esetén annál kisebb hasznos alapterülettel szállás rendeltetést is tartalmazhat.
(3) A különleges oktatási célú építési övezetben legalább 8000 m2 területű telken helyezhető el épület.
(4) A különleges oktatási célú építési övezetben a telken több épület elhelyezhető, de csak egy lehet, amelynek az alapterülete legfeljebb 600 m2 , a többi épület alapterülete legfeljebb 200 m2 lehet.
(5) A különleges oktatási célú építési övezetben a gépjárműtároló csak a főrendeltetésű épülettel egybeépítve helyezhető el.
(6) A különleges turisztikai építési övezetekben a) a terepszint alatti beépítés az épületkontúron belüli vagy az épületkontúr alól kinyúló pinceszint lehet egy szinten, b) a pinceszint beépített alapterülete a megengedett legnagyobb beépítettség mértékével megegyező lehet.
(7) A különleges oktatási célú építési övezetben a) az előkert mérete 8,0 méter, b) az oldalkert mérete 12,0 méter.


Az ingatlan irányára: 150.000.000. Forint

Bármilyen további felmerülő kérdés esetén készséggel állok a rendelkezésére, hívjon bizalommal, Básti Mihály (az esti órákban és hétvégén is szívesen dolgozom).
Típusa belterület
Hely Iharos út
Ár 150 000 000 Ft
Telek alapterület 8008
Telek méret 8008
Közművek összközműves
Kilátás panorámás