Azonosító: V002


Eladó a Balaton északi partján, a Káli-medencében található borkúria, melyet a „Magyar Toszkána” névvel illetnek, és amely 2017-ben elnyerte a „Magyarország legszebb szőlőbirtoka” címet.
- Főépület: 1.615 nm, 9 szoba + 12 fürdőszoba
- Középső szint: étterem, terasz, konyha, iroda, 25 fős tárgyaló, 1 lakosztály, 1 Delux szoba
- emelet: 1 lakosztály, 7 Delux szoba
- alsó szint: wellness, belső medence, szauna, borászat, borpince
- kültéri panorámás medence

Terv: 5 csillagos S Gourmet Hotel kialakítására, melynek fejlesztési költsége: kb. 16 millió Euro. Befektetési megtérülés kb. 13-15 év ( 20 éves futamidejű hitelfelvétel és pályázati lehetőségek vannak).
A bővítés során figyelembe vehető teleknagyság 6500 nm (a bővítésre teljes tervdokumentáció áll rendelkezésre).

Különleges események
Baráti és családi összejövetelek, céges rendezvények, fogadások, borkóstolás, bortúrák, csodás környezetben. Tapasztalja meg és érezze a Káli medence, benne a Pangyér dűlő lebilincselő varázsát! Speciális, egyedi rendezvények, kulturális események, koncertek karnyújtásnyira a susogó szőlőtőkéktől!

Esküvő a kúriában
Az exkluzív Liszkay Borkúria privát rendezvényre, esküvőre foglalható.
A csodálatos panorámával rendelkező Liszkay Borkúria kiváló adottságai folytán lehetővé teszi az esküvő teljes programjának a lebonyolítását – az előkészületektől a vendégfogadáson és szertartáson át a vacsoráig és az éjszakai mulatságig.

A Borkúria különleges exkluzív szálláslehetőséggel várja az érdeklődőket. A bor-és gasztronómiai élményekre, szépségre és minőségre fogékony vendégeket kilenc, ízlésesen és egyedien berendezett szoba várja a wellness részleg (szauna, külső és belső medence) és a Levendula-tenger felett.
A tipikusan francia Chateaux stílusban épített, eklektikus elemekkel tarkított épület fekvése eszményi: olyan pazar panorámával rendelkezik a teljes Káli-medencére és a Pangyér dűlőre, amilyen sehonnan sem látható. Mindeközben csend, nyugalom, béke, valamint gyengéden hajló szőlőtőkék övezik a páratlan kilátást. Ötcsillagos minőség és nívós szolgáltatások jellemzik a helyet, kiemelt hangsúlyt fektetve a kulináris élvezetekre. A panorámás borgaléria kiváló helyszínt biztosít a borkóstolók és rendezvények számára. Aon szállóvendégeink átlagosan 9.2 ponttal értékelték a Borkúria szolgáltatásait 2014-ben, elnyerve ezzel a "Kiválóságok Díját"!

Az eladási irányár 5.500.000 Euro, mely tartalmazza a birtokot, az épületet teljes berendezéssel, a gépparkot, a meglévő borkészletet, valamint a névhasználat jogát.


Típusa Hotel-étterem-borászat
Hely Monoszló
Ár 2 000 000 000 Ft
Szobaszám 20
Telek alapterület 100000 nm
Állapot újszerű állapotú
Építés éve 2012
Épület szintjei 3
Fürdőszoba száma 22
Közművek összközműves
Kilátás panorámás
Erkély / terasz van
Pince van
Parkolás garázs + telken belül
Extrák lásd a részletes leírásban